O nama

Dubrovnik Boats Cruise

Home / O nama
onamaDubrovnik Boats Cruise registriran je 2004. godine sa ciljem pružanja poslovnih usluga, prvenstveno iz područja pomorskog prijevoza pojedinaca i turističkih grupa. U želji da se što bolje predstavimo javnosti, odlučili smo kreirati web stranicu koja će nas predstaviti našim poslovnim suradnicima i vama dragi posjetitelji. Ona će govoriti o napretku kojeg naša tvrtka postiže iz godine u godinu.

Sama ideja za ovom vrstom djelatnosti došla je iz višegodišnjeg iskustva bavljenja pomorstvom te proučavanjem i promatranjem današnjeg turističkog tržišta. U Dubrovniku je nedostajalo ponude kratkih pomorskih izleta koji bi omogučili turistima koji su došli na jednodnevni izlet ili su se iskrcali sa cruise-ra da dožive malu pustolovinu. Posao smo započeli sa jednim manjim brodom (glassboat) kapaciteta 12 osoba koji je prevozio putnike oko gradskih zidina i susjednog otoka Lokrum. Uspjeh je bio neizbježan i pokazalo se da je baš to ono što je nedostajalo. Danas smo svoje poslovanje proširili novom pomorskom flotom te brojimo kapacitete od 150 sjedećih mjesta.

Naša djelatnost se u skladu s tim širi svakoga dana pa sada nudimo cjelodnevne, poludnevne i kratke izlete po raznim lokacijama dubrovačkog arhipelaga. Možemo se pohvaliti odličnom suradnjom sa vanjskim suradnicima kao što su turistički vodiči, pratitelji te voditelji inozemnih turističkih agencija. Imamao mlade i obrazovane zaposlenike koji svakodnevno pridonose rastu i napretku naše tvrtke s inovativnim idejama i orginalnim izletima za naše područje. Fleksibilni smo i spremni na sve izazove. Našim suradnicima uvijek ostavljamo mogućnost da izraze svoje želje, a za svaku veću grupu možemo kreirati izlet prema njenim željama i potrebama. Mi smo tu da Vaše poslovanje učinimo još boljim, a vašu ponudu jedinstvenom i drugačijom.

Facebook RSS Feed Twitter YouTube
dbc